Rukometaši Slobode počeli pripreme za novu sezonu, trening obavilo 25 igrača (Foto)

U dvorani Mejdan obavljena je prozivka, a šefu Stručnog štaba, Mirku Mikiću, odazvalo se ukupno 25 igrača

U dvorani Mejdan obavljena je prozivka, a šefu Stručnog štaba, Mirku Mikiću, odazvalo se ukupno 25 igrača

Prvi trening ekipe Slobode počinje u 18 sati u Maloj dvorani Mejdana, saopćeno je iz Kluba

U pripremnom razdoblju Sloboda će odigrati šest utakmica, dvije sa ekipom Gradačca, dvije sa sarajevskom Bosnom, te Spačvom iz Vinkovaca i Osijekom

Ivanić, rođen 2000. godine, visok 199 cm, igra na poziciji lijevog beka

Podsjetimo, Sloboda je u prošloj sezoni stigla do 4. kola Evropa kupa gdje je u dva susreta poražena od Celja

Kako doznajemo, Suhonjić će i dalje voditi Školu rukometa Slobode, uz pomoćnike Seada Mulića i Mirzu Šerbečića

Tuzlanski klub će i ove sezone izaći na evropsku scenu, a protivnika na startu EHF Evropa kupa saznat će 16. jula, kada je najavljeno žrijebanje u Beču

Zanimljivo je da se među mogućim protivnicima Slobode nalaze i dva kluba s kojima su se 'crveno-crni' susretali u Evropa kupu ranijih sezona

Aktuelna situacija u RS BiH mogla bi dodatno pogoršati stanje rukometa u Bosni i Hercegovini zbog neisplaćenog duga prema bivšem selektoru Ivici Obrvanu. Na sajtu RS BiH danas je objavljeno saopštenje u kojem je naveden rok do 15. avgusta 2024.…

Ovaj potez uslijedio je nakon što je kadetska ekipa Slobode nedavno trijumfovala osvajanjem državnog prvenstva, potvrđujući tako visok nivo rada i kvaliteta u mlađim kategorijama

Našli smo jednu zajedničku rečenicu i to smo skratili pružanjem ruke. Bio sam, zahvaljujući direktoru Darku Saviću, gost kluba na finalnom turniru Kupa BiH. Gledao sam Borac i sve ono i iskreno zamišljao sam kako bi to sve izgledalo, rekao je Mašić

Šesnaestogodišnji igrač Mirza Mandžić uime suigrača rekao je da su svi iz ekipe jako ponosni na uspjeh u Maglaju