Tako to rade prave zvijezde: Baby Lasagna odbio Plenkovićevu nagradu od 50.000 eura!

Baby Lasagna je odgovorio da odbija nagradu, te predlaže Plenkoviću da je donira bolnicama
Eurosong, Hrvatska, Baby lasagna
(Hrvatska se sjajno predstavnila pjesmom “Baby Lasagna” grupe Rim Tim Tagi Dim, ostvarivši dosad najbolji plasman na Eurosongu – Screenshot)

Marko Purišić alias Baby Lasagna, drugoplasirani sa posljednjeg Eurosonga, oduševio je javnost nesvakidašnjom gestom.

Naime, na izjavu premijera Hrvatske, Andreja Plenkovićeva, da će ga nagraditi sa 50.000 eura za promidžbu Hrvatske na međunarodnom planu, Baby Lasagna je odgovorio da odbija nagradu, te predlaže Plenkoviću da je donira bolnicama.

Zahvaljujem hrvatskoj Vladi na novčanoj nagradi u iznosu od 50.000 eura. Ipak, te novce ja ne mogu prihvatiti. Mogao bih navesti mnogo razloga zašto, ali prvi, najbitniji i dovoljni – je što postoji puno drugih pojedinaca i organizacija kojima će ti novci daleko više pomoći. Ovim putem molim gospodina Plenkovića da u moje ime te ime hrvatske Vlade donira 25.000 eura Zavodu za pedijatrijsku onkologiju i hematologiju s dnevnom bolnicom “Mladen Čepulić”. Nadalje, ostalih 25.000 eura volio bih donirati Zavodu za pedijatrijsku hematologiju, onkologiju i transplantaciju krvotvornih matičnih stanica KBC Zagreb“, uzvratio je Purišić.

Tako to rade prave zvijezde. Bravo za Baby Lasagnu i njegovu ekipu. (tl)

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *