Sutra press UKK Student: Analiza i najava duela s Gračanicom (Video)

U subotu će UKK Student prvi put biti domaćin i ugostiti ekipu Gračanice, koja je s trenerom Goranom Jurčenkom startala s dva poraza

0
418
Detalj s utakmice Travnik - UKK Student (Screenshot)

Univerzitetski košarkaški klub Student ponovo je na parketu nakon sedam godina apstinencije, a start u A-1 ligi FBiH – grupa Sjever je izvrstan – dvije ubjedljive gostujuće pobjede u prva dva kola (Živinice i Travnik)

U subotu će UKK Student prvi put biti domaćin i ugostiti ekipu Gračanice, koja je s trenerom Goranom Jurčenkom startala s dva poraza.
U povodu susreta 3. kola A-1 lige sutra će se u prostorijama Fakulteta za tjelesni odgoj i sport u Tuzli (11 sati) održati press konferencija UKK Student.

“Tema pres konferencije će biti najava 3. kola A1 lige FBiH grupa Sjever koja je ujedno prva domaća utakmica našeg tima u ovoj takmičarskoj sezoni a koju igramo protiv KK Gračanica iz Gračanice.

Također tema pres konferencije će biti i osvrt na prva dva kola lige koja je naša ekipa uspješno riješila u svoju korist te se nalazi na prvom mjestu tabele”, stoji u obavijesti UKK Student. (tl)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here