Sukob navijačkih grupa Zrinskog i Veleža u Mostaru (Video)

0
399
Sukob navijača Zrinskog i Veleža u Mostaru

Pet osoba je povrijeđeno u sukobu navijača Veleža i Zrinjskog koji se danas dogodio u Mostaru, a među kojima su dva policajca.

Navijači su jedni druge gađali kamenicama, pirotehničkim sredstvima i drugim predmetima.

U Kantonalnu bolnicu “Dr. Safet Mujić” su dovezene tri osobe, E. P. (19) kojem su konstatirane teške tjelesne povrede opasne po život i nakon čega je prevezen u SKB Mostar, gdje će biti podvrgnut operativnom zahvatu te A. N. (25) i Dž. S. (33) koji su zadobili lakše povrede.

U današnjem huliganskom obračunu, koji se oko 14:30 sati dogodio kod bivšeg mostarskog hotela Ero, jedna osoba zadobila je po život opasne ozljede.

U sukobu dvije huliganske skupine iz redova navijača nogometnih klubova „Zrinjski“ i „Velež“ jedni na druge bacali su kamenje i baklje.

Huliganski obračun u Mostaru izbio je zbog navijačkih grafita.

U subotu poslijepodne došlo je do fizičkog sukoba, po svemu sudeći, navijača Zrinjskog i Veleža. Do obračuna je došlo na raskrižju kod bivšeg hotela Ero, u blizini Carinskog mosta. Trenutno je situacija mirna, a na terenu je veliki broj policajaca. – Do sukoba je doš…

Devetnaestogodišnji E.P. hospitaliziran je u SKB Mostar zbog teških tjelesnih ozljeda koje su mu nanesene u sukobu, a koje su, kako doznajemo iz te usDevetnaestogodišnji E.P. hospitaliziran je u SKB Mostar zbog teških tjelesnih ozljeda koje su mu nanesene u sukobu, a koje su, kako doznajemo iz ttanove, trenutačno opasne po život. I jedan policajac je zadobio povrede donjih ekstremiteta.

Policija provodi očevid i radi na utvrđivanju i pronalasku osoba koje su sudjelovale u ovom huliganskom divljanju. Neslužbeno doznajemo da je sukob nastao zbog grafita koje su obje skupine željele crtati. Iz Ministarstva unutarnjih poslova HNK-a za sada ne žele davati izjave za medije.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here