Stonoteniski veterani “Kreke” osvojili naslov prvaka BiH (Video)

1
198
play off takmicenje stoni tenis veterani prvo mjesto stk kreka tuzla
Pobjednička ekipa STK Kreka (Foto: Facebook)

U okviru Play off takmičenja za veterane koje je održano u subotu u prelijepom ambijentu stonoteniske dvorane “Kreka” u Tuzli najviše uspjeha je imala domća ekipa STK “Kreka” koja je sasvim zasluženo osvojila naslov prvaka BiH nakon što su u finalu rezultatom 6:2 savladali goste iz Kaknja.

Bio je to svojevrsni praznik za veterane, ljubitelje stonog tenisa sa odličnom atmosferom, sa bezbroj odličnih mečeva, prelijepih poteza, radosti, tuge, emocija.

Nakon prvog kruga takmičenja pobjedničke ekipe su nastavile borbu za plasman od prvog do četvrtog mjesta dok su poražene ekipe nastavile borbu za pozicije od petog do osmog mjesta.

Na kraju dana dobili smo slijedeći poredak:

1. mjesto Kreka Tuzla

2. mjesto Kakanj

3. mjesto Sarajevo

4. mjesto Zenicki avanturisti

5. mjesto TTT Gracanica

6. mjesto Teslić

7. mjesto Prnjavor

8. mjesto Žepče

Za postignute rezultate na ekipnom takmičenju dodjeljene su nagrade i priznanja. Ekipama koje su ostvarile plasman od četvrtog do osmog mjesta dodjeljene su zahvalnice za učešće na takmičenju.

Organizacijski dio takmičenja uspješno su vodili Besim Sejdić i Alija Okić.

“Zahvaljujemo se svim učesnicima ovogodišnje Stonoteniske lige veterana BiH, zahvaljujemo se domaćinima “Kreka Tuzla” na ustupljenoj dvorani i naravno čestitamo svim ekipama na sportskom play-fair ponašanju i postignutim sportskim uspjesima” – navode organizatori lige veterana BiH u stonom tenisu.

Ekipa veterana STK “Kreka” koju su sačinjavali Avdo Žustra, Borislav Cigić, Goran Bradvić, Admir Hodžić i Refik Selesković osim toga što su pokazali da su najbolji u duelima sa najvećim protivnicama, pokazali su da to mogu još bolje i proslaviti.

A kako su to proslavili ppogledajte OVDJE

(tl)

1 komentar

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here