STK “Kreka” uspješan na 24. Novogodišnjem turniru u stonom tenisu

0
305
stonoteniski klub kreka ucesce novogodisnji turnir novi sad
Takmičenje je održano proteklog vikenda u Novom Sadu

Od 10.12.2021 do 12.12.2021 godine u Novom Sadu održan je 24. Novogodišnji turnir u stonom tenisu. Na turniru je učestvovalo 135 ekipa i preko 700 takmičara.

Za Stonoteniski klub “Kreka” su nastupili: Ema Lovrić, Kerim Fazlić, Adi Muratović, Azur Hanić i Nađa Đulović. U petka 10.12.2021 godine su se igrala ekipna takmičenja.

Azur Hanić sa kolegom iz STK Spin 2012 Aronom Kalićem nastupio je u kategoriji kadeta gdje su izgubili u borbi za medalju. Nađa Kalić je nastupila s koleginicama iz Stk Novi Sad Slađom Knežević i Stk Arda Dariom Maguran. Kalić kao kapiten ekipu je predvodila do bronzane medalje u kategoriji Mlađih kadetkinja. Najviše uspjeha je imao Adi Muratović koji je s kolegom Andrej Kožul iz Stk Aladža osvojio Zlatnu medalju, gdje su u finalu savladali još jednu ekipu iz BiH Stk Spin Banja Luka i zasluženo ponijeli titulu najbolje ekipe u kategoriji mlađih kadeta.

U subotu 11.12.2021 godine igrala su se pojedinačna takmičenja u kategoriji kadeta i kadetkinja. Azur Hanić se plasirao među 32 kao i njegov klupski kolega Adi Muratović , dok je Đulović Nađa završila dan plansmanom među 16 kadetkinja.

U nedelju 11.12.2021 Ema Lovrić u kategoriji juniorki osvojila je srebro, u finalu je savladana 3:1 uz odličnu prikazanu igru i još jednom pokazala o kakvoj izvrsnoj igračici se radi. Nađa Đulović je u kategoriji mlađih kadetkinja je osvojila još jednu bronzu gdje je za ulazak u finale izgubila 3:2, kada je gubila 2:0 u setovima i uspjela se vratiti u meč, međutim u 5 setu falilo je malo i sportske sreće da se plasira u finale. Adi Muratović u kategoriji mlađih kadeta završio je među osam najboljih gdje je poražen za ulazak u polufinale i borbu za još jednu medalju. Azur Hanić i Kerim Fazlić su prošli grupe ali nisu imali sreće u daljem takmičenju. (tl)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here