Stari as u novoj ulozi: Samir Kuduzović glavni trener pionira Slobode

0
174

Nakon odlaska Almira Hukića s mjesta glavnog trenera pionirske selekcije, na tu dužnost imenovan je novi trener, Samir Kuduzović. Kuduzović je dugogodišnji fudbaler Slobode i trener u omladinskim selekcijama. Svojim radom je ostvario zapažene rezultate zahvaljujući kojim je promovisan u glavnog trenera pionirske selekcije.

“Kao dugogodišnju uposlenik kluba, kao neko ko je odan crveno-crnom dresu, velika mi je čast što su čelni ljudi kluba prepoznali moj rad i promovisali me za trenera pionira. Svojim radom i zalaganjem nastojat ću da zajedno ostvarujemo još bolje rezultate. Ekipa mi je ostavljena na prvoj poziciji i moj zadatak je da tu i ostanemo. Kolega Hukić je radio kvalitetan posao i sada, kada odlazi, želim mu mnogo sreće i dobrih rezultata”, kazao je Kuduzović za službenu stranicu FK Sloboda.

Nakon odigranih 14 kola, selekcija pionira dijeli prvo mjesto sa selekcijom FK Sarajevo, a već u narednom kolu na Tušnju dočekuju FK Željezničar, trećeplasiranu ekipu u Premijer omladinskoj ligi BiH, saopćeno je.

Download PDF

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here