Srebrenik: U saobraćajnoj nesreći povrijeđeno osam osoba

Jučer oko 08,45 sati na magistralnom putu M-1.8, u mjestu Drenik, grad Srebrenik dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala četiri putnička motorna vozila.

U nesreći su učestvovali Z.I., rođena 1981. godine iz Županje koja je upravljala putničkim automobilom „Chevrolet“, A.A., rođena 1998. godine iz Gradačca koja je upravljala automobilom „Ford Fiesta“, E.Ć., rođen 1977. godine iz Gradačca koji je upravljao automobilom „Škoda-Octavia“ i Z.Č., rođen 1963.godine iz Srebrenika koji je upravljao automobilom „Renault Megan“.

U navedenoj saobraćajnoj nesreći J.I., rođena 1951.godine, suvozač iz vozila „Chevrolet“, je zadobila teške tjelesne povrede konstatovane od strane ljekara UKC-a Tuzla gdje je zadržana na daljem liječenju, dok je šest lica zadobilo lake tjelesne povrede, a jedno lice povrede o čijem stepenu se ljekari nisu izjasnili.

O saobraćajnoj nesreći obaviješten je dežurni kantonalni tužilac, a potrebne mjere i radnje poduzeli su policijski službenici PS Srebrenik i OKP PU Srebrenik, saopćeno je iz Uprave policije MUP-a TK. (tl)

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *