Srbijanski glumac Branko Janković živi na imanju sa 1.800 koza

Srbijanski glumac Branko Janković proslavio se ulogom u seriji “Vojna akademija”, a posljednjih godina sa porodicom živi na selu i bavi se poljoprivredom i stočarstvom.

Oni žive u selu Gunjaci, a glumac se posvetio i uzgajanju koza i od njihovog mlijeka pravi razne proizvode.

„Mene je Bog pogledao što se tiče koza i cijele priče jer se time zapravo niko ozbiljno nije bavio“, rekao je on svojevremeno u emisiji „TV lica kao sav normalan svijet“.

I njegova supruga Nataša pričala je o tome kakav život vode.

„Davao je jednom intervju i rekao je – ovdje će biti 5.000 koza. I ja stojim sa strane i kažem: ‘Branko, šta ti maštaš? Znaš li ti šta je 5.000 koza?’. Ali eto, ove godine ćemo imati 1.800. Tako da što kaže, ostvarit će se“, rekla je Nataša.

Branko ističe da je u svemu takav, te je već na prvom sastanku znao da će Nataša biti njegova supruga.

„Na prvom izlasku, pijemo kafu, a on mi kaže – ti ćeš biti moja žena i ja tebe vodim u decembru na moju slavu. Pomislila sam ovaj čovjek je lud ali stvarno se tako desilo“, rekla je Nataša, a on se nadovezao:

„Ja sam odmah uvidio da je to ona, i tačka. Pristala je. Malo se prepala par dana dok nije izanalizirala da nisam lud“.

Isto je bilo i sa glumom. Imao je želju da je upiše i uspio je.

„Srednju školu sam cijelu prespavao. Bio sam u Beogradu u Saobraćajnoj školi, a živuo sam u domu. Nas osam u sobi. Imali smo jedno kupatilo. Ili opstaješ ili propadaš. Takva je situacija bila. Kada je došla na red gluma, konkurisao sam prvo u Beogradu, pa u Novom Sadu, pa opet Beograd. Pa sam onda otišao na Cetinje pa je uslijedila Banjaluka. Išao od fakulteta do fakulteta. Kad sam konkurisao na Cetinju i kada sam ušao u uži izbor boravio sam u manastiru sedam dana. U Banjaluci sam spavao cijeli uži izbor u hodniku fakulteta na nekom dvosjedu. A u Beogradu sam bio kod neke baba Jele. Da me nisu primili u Banjaluci ja ne bih odustao. Razmišljao sam i o Mostaru“, ispričao je Janković.

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *