Šprajc o ministru Radmanu: On je hrvatski Loverboy!

Podsjećamo, Grlić Radman ponovo je privukao pažnju javnosti na nedavnoj konferenciji o jačanju i proširenju Evropske unije u Berlinu kada je pokušao poljubiti ministricu  Baerbock
Zoran Sprajc, voditelj, radman
Ismijao ministra zbog pokušaja ljubljenja na javnoj sceni (Foto: RTL)

Popularni hrvatski voditelj Zoran Šprajc osvrnuo se na potez hrvatskog ministra vanjskih poslova Gordana Grlića Radmana nakon pozdravljanja sa njemačkom ministricom vanjskih poslova Annalenom Bearbock.

Šprajc je šefa diplomatije prokomentarisao kao hrvatskog vanjskopolitičkog Loverboya.

“On je hrvatski vanjskopolitički Loverboy! Radman zona – novi nivo frend zone. Da ovog čovjeka nema, trebalo bi ga izmisliti: ‘Ja ne znam kako je to netko snimio’ veli naš ministar vanjskih poslova koji je njemačku ministricu htio obljubiti pred barem 70 fotoreportera i snimatelja. I to u trenutku dok su ih pripremali za slikanje. ‘Mi ministri se’ veli ‘uvijek srdačno pozdravimo’. Valjda onako po lički, prstom u guzu, a ako ne uspiju kolegama uvaliti uvalit prst onda im evo moraju uvalit jezik. Ali moramo malo stati u obranu našeg vanjskopolitičkog Loverboya jer kakvih sve političkih poljubaca ima Grlić Radman je još u predseksualnoj fazi”, poručio je Šprajc.

Video možete pogledati OVDJE.

Podsjećamo, Grlić Radman ponovo je privukao pažnju javnosti na nedavnoj konferenciji o jačanju i proširenju Evropske unije u Berlinu kada je pokušao poljubiti ministricu  Baerbock. (vb)

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *