Smrdljivi martini opet su posvuda

Kako ih jako privlači svjetlost, koristite žute žarulje ili one koje ne privlače insekte. Ako imate vrt zasigurno su tu

0
544
Svuda su smrdljivi martini

Uz vinske mušice i mrave, sigurno ćete u jednom trenutku i smrdljive martine naći u svom domu. Prije nego kuću potpuno zatvorite kako biste spriječili njihov ulazak, pročitajte što još možete napraviti kako biste spriječili njihov ulazak.

Iako se čini da se javljaju niotkuda, ipak postoji puno faktora kojima ih privlačite. Oni vole voće, pa ako ste ljubitelj držanja zdjele s voćem na stolu, možda ste u opasnosti. Smrdljivi martini vole i biljke koje rastu u vašem vrtu, a osim što će ih privući miris poznati su po tome da će gricnuti bilo koju biljku, pa čak i latice cvijeća. Ako imate vrt, velike su šanse da imate i smrdljive martine.

Mogu vam se uvući u odjeću ili kosu, ali vas neće ugristi ili piknuti, piše Ordinacija.

Pogledajte sve moguće puteve koje bi oni mogli koristiti – okvire prozora, vrata, drvo koje imate u kući, pa čak i električne vodove. Zakrpajte sve pukotine kako biste im spriječili ulazak u kuću.

Kako ih jako privlači svjetlost, koristite žute žarulje ili one koje ne privlače insekte.

Jednostavna kombinacija vruće vode, sapuna i bijelog octa će odlična zamka za njih. Pripravkom pošpricajte mjesta na kojima ih često viđate ili kroz koja mogu ući u kuću.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here