Sloboda razočarala: Na Tušnju osvojili bod protiv “davljenika” iz Hadžića! (Foto)

Sloboda je nakon današnjeg remija i dalje lider prvenstva sa 51. bodom, Stupčanica ima 43, dok je ekipa Radnika na 13. mjestu sa 23. boda

Jedina utakmica 22. kola Prve federalne lige na kojoj nije bilo golova, jeste susret Sloboda – Radnik (Hadžići) na Tušnju – 0:0.

Ujedno i jedina utakmica u kojoj favorizovani domaćin nije slavio, takodjer je utakmica crveno-crnih i “davljenika” iz Hadžića.

Umjesto da se pobjedom osiguraju na liderskoj poziciji, izabranici Zlatana Nalića bili su neprepoznatljivi i potpuno su razočarali publiku koja je došla vidjeti “vatromet” golova, ali su mreže mirovale.

Vidjeli su blijedo izdanje lidera prvenstva i vrlo borbenu ekipu Radnika. Sada je razlika između Slobode i Stupčanice 8 bodova, ali ekipa iz Olova sutra igra svoju uitakmicu protiv Jedinstva u Bihaću i eventualnom pobjedom ponovo bi borbu za WWin ligu učinila neizvjesnom.

Sloboda je nakon današnjeg remija i dalje lider prvenstva sa 51. bodom, Stupčanica ima 43, dok je ekipa Radnika na 13. mjestu sa 23. boda.

FK Sloboda – FK Radnik Hadžići 0:0FK SLOBODA: Muminović, Jašarević, Mujkić, Husejinović, Dilaver, Delić, Kurtalić, Hadžibeganović, Kalesić, Hadžanović, Ignjatović.FK RADNIK HADŽIĆI: Kršić, Kovačević, Musić, Kobašević, Oputa, Konjhodžić, Nargalić, Jašarević, Kurevija, Rizvo, Sabljica.

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *