Sjekirom polupao automobil u kojem su bile djevojke

0
661
mladic sjekira lupao automobil djevojke banja luka
Automobil koji je mladić iz Banja Luke oštetio sjekirom (Foto: Glas Srpske)

Milan D. iz Banje Luke uhapšen je zbog sumnje da je u subotu uvečer u Banjoj Luci sjekirom polupao automobil u kojem su bile dvije djevojke.

Lupanje i galama uznemirila je mještane u naselju Mejdan, a da nešto nije u redu shvatili su kada je djevojka vrištala i molila da je pusti, piše Glas Srpske.

– Djevojke su se zatvorile u automobil i vikale na njega, a on je bio napolju i sjekirom je lupao šajbe na vozilu, a zatim je počeo da udara i po limu – ispričali su stanari obližnje zgrade koji su bili svjedoci ovog napada.

Prvo su pomislili da su se mladići potukli na ulici.

– Nismo znali šta se dešava, jer buka nije prestajala, a onda smo čuli ženu koja je vikala na muškarca i uporno mu govorila: “Pusti me, pusti me!” – ispričali su mještani.

Oko njih su se krenuli okupljati građani kada je mladić pobjegao sa sjekirom.

– Tada je stiglo policijsko vozilo i čuo sam da su ga uhvatili nekoliko ulica dalje od naše zgrade – kazao je jedan Banjalučanin, za Glas Srpske.

U Policijskoj upravi Banjaluka potvrdili su da im je slučaj prijavljen u 21.15 sati.

– M. D. je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično djelo oštećenje i oduzimanje tuđe stvari – kazali su u banjalučkoj policiji ne iznoseći detalje.

Još nije razriješeno da li su se djevojke i osumnjičeni znali od ranije, te koji je uzrok nasilnog ponašanja ovog mladića. (tl)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here