Sindikat solidarnosti će spriječiti pljenidbu imovine radnice hotela “Tuzla”

Sindikat Solidarnosti će zajedno sa svojim članovima, fizički spriječiti sudske izvršitelje bez obzira na eventualnu cijenu

0
178
Spriječit će pljenidbu imovine radnice hotela "Tuzla" (Foto: Arhiva)

Opštinski Sud u Tuzli za utorak, 26. oktobra 2021. godine, s početkom u 9:45 sati, zakazao je novi popis i pljenidbu imovine bivšoj radnici Hotela Tuzla, Šahe Husamanović, na adresi Rudarska B – 7, Tuzla, saopćeno je iz Sindikata solidarnosti.

Na ovaj način, tvrde u saopćenju, Opštinski Sud u Tuzli, zajedno sa bankarskim lobijem i bankarskom mafijom, nastavlja praksu kontinuiranog teroriziranja bivših radnika Hotela Tuzla, i pored činjenice da ti isti radnici imaju izvršne presude, koje su zbirno teške preko 4.5 miliona KM, a koje, upravo zbog opstrukcija u Opštinskom Sudu Tuzla, ni nakon više od tri godine nisu uspjeli realizirati .

Sindikat Solidarnosti će zajedno sa svojim članovima, kao i u svim slučajevima do sada, fizički spriječiti sudske izvršitelje bez obzira na eventualnu cijenu, na kazne i sankcije koje bi mogle uslijediti zbog tog postupka, navodi se u saopćenju koje je potpisao prdsjednik Sindikata solidarnosti, Sakib Kopić.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here