Simpatična provokacija Crnogoraca: Bh. navijačima skandirali “burek sa sirom”

0
313
provokacija crnogorci burek sa sirom navijaci bih
Crnogorci se našalili sa navijačima BiH (Foto: Screenshot)

Utakmica Crne Gore i BiH protekla je u izvanrednoj atmosferi na tribinama na obje strane. Navijanje je bilo u fer i sportskom duhu, a sve su “začinili” domaći navijači na kraju utakmice simpatičnim skandiranjem na račun naših pristalica.

Nakon posljednjeg sudijskog zvižduka organizatori su odlučili da bh. navijači prvi napuste stadion Pod goricom, te su crnogorski fanovi zadržani dok se tribina sa našim navijačima nije ispraznila.

I dok su naši navijači izlazili, dosjetljivi Crnogorci su počeli skandirati “burek sa sirom”, a snimak se brzo proširio na društvenim mrežama.

Naravno, riječ je o simpatičnoj “provokaciji”, jer kako je poznato, u BiH tradicinalno jelo burek podrazumijeva isključivo pitu sa mesom, dok se na području Crne Gore burek ne odnosi isključivo na jelo s mesom, nego postoje mnoge vrste – burek s mesom, sa sirom, sa zeljem, itd.

Zbog toga su se uvijek vodile “prepirke” između dvije strane, što su Crnogorci iskoristili i na nogometnoj utakmici za simpatično skandiranje. (Klix)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here