Šejla Zonić opet oduševila: Otpjevala hit Lepe Brene (Video)

Bosanac je Šejli zamjerio kako Silvanina pjesma nema slovo „h“ u originalu i da je u strofi Brenine pjesme bila u falšu, ali da je inače odlična, dok je i Ivani poručio da je dobra pjevačica
Šejla Zonić opet oduševila: Otpjevala hit Lepe Brene

(Šejla Zonić, oduševila žiri – Screenshot)

Bh. takmičarka u ovosezonskom izdanju “Zvezdi Granda” Šejla Zonić i večeras je oduševila brojnu publiku, ali i žiri predvođen Marijom Šerifović čiju je pjesmu pjevala.

Večerašnju emisiju otvarila su dva pjevačka titana, Ivana Šundić iz tima Snežane Đurišić i Šejla Zonić, koje su na samom startu oduševile žiri i publiku svojim vokalnim sposobnostima, prenose Vijesti.ba.

Nakon što su obje takmičarke dobile maksimaln broj glasova žirija, uslijedila je akapela u kojoj je Ivana pjevala „Obraše se vinogradi“, a Šejla „Jednaest“, kada je prednost od pet glasova dobila Zonić, dok će se Snežanina takmičarka boriti u baražu.

Prva je riječ dobila Marija Šerifović koja je pohvalila obje kandidatkinje.

Djevojke su dobro pjevale. Ivana je pjevala dosta tačno, ali bih voljela da ti tvoji ukrasi izlaze brže. Šejla sve je bilo fanatstično, bravo i mislim da si Breninu pjesmu otepjala kao niko nikada do sada u ovom takmičenju, bravo – dala je svoj sud Šerifović sa kojom se složio Popović.

Mili je jedini koji je dao prednost Ivani nakon akapele želeći da podrži njen talenat i potencijal.

Ja sam dao prednost na akapeli Ivani, nešto ima u toj njenoj boji i tom stavu djeluje mi kao finalni proizvod, ali fali ti da ptitisneš i energije i vjerujem u tebe. Ipak, Šejla je bila tačnija i prezentnija – istakao je Mili, dok je Viki smatrala da je kumina kandidatkinja bila daleko bolja.

Đorđe David je primjetio da je Ivana znatno bolja u ovom krugu, ali da je imala snažnog protivnika koja je “ubica” na sceni.

Bosanac je Šejli zamjerio kako Silvanina pjesma nema slovo „h“ u originalu i da je u strofi Brenine pjesme bila u falšu, ali da je inače odlična, dok je i Ivani poručio da je dobra pjevačica.

Pored pohvala za takmičarku koja je prošla direktno, Ana Bekuta uputila je kompliment za Šundić.

Ivana, mnogo je to lijepo, jedna si od rijetkih koja je uhvatila moju nit u interpretaciji, slušam izvođenje mojih pjesama, ali to nikome nije pošlo za rukom osim tebi.

Nakon pohvala mentora, Popović je imao posebnu želju da Ivana i Snežana zajedno otepjevaju „Obraše se vinogradi“.

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *