Saobraćajka kod Kasarne, ima povrijeđenih

U sjedištu Profesionalne vatrogasne brigade također su potvrdili da se dogodila saobraćajna nesreća, ali još nemaju informacija

0
731
policija poginuo motociklista gracanica
U saobraćajnoj nesreći kod Gračanice poginuo motociklista (Foto: Ilustracija)

Nešto prije 23 sata u blizini Kasarne na putu Brčanska Malta – Solina, dogodila se saobraćajna nesreća za koju još ne znamo detalje.

Dežurni u operativnom centru MUP-a TK potvrdio je da su dobili dojavu o saobraćajki.

– Vjerujte, to je za sada sve što znamo. Čekamo informacije, ne možemo sada da pristajemo na muku ekipi na uviđaju – ljubazno nam je rekao dežurni.

U sjedištu Profesionalne vatrogasne brigade također su potvrdili da se dogodila saobraćajna nesreća. Navodno su dva vatrogasna vozila upućena na mjesto događaja.

– Dobili smo dojavu u 22,50 sati da se u blizini kasarne dogodila saobraćajna nezgoda. Još ne znamo detalje – rečeno nam je Profesionalnoj vatrogasnoj brigadi.

U Službi hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Tuzla također su potvrdili da se dogodila saobraćajna nezgoda, te da su im javili građani tog dijela Tuzle.

– Naša ekipa je upućena na mjesto događaja. Ne mogu vam reći više detalja, a prema onome što su građani javili, ima povrijeđenih – kazale je dežurna u Službi hitne medicinske pomoći.

Prema nezvaničnim informacijama, koje nam je javila građanka, ne želeći da joj spominjemo ime, povrijeđene su dvije muške osobe.

– Ja sam s mjesta udesa zvala hitnu. Jedno auto se slupalo u stub rasvjete na desnoj strani,  prije one krivine – rekla nam je.

Prema njenim riječima, povrijeđena su dvije mlađe oosbe, od kojih jedna teže.

Više detalja kada budemo doznali službene detalje s mjesta nesreće. (tl)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here