RVI, demobilisani borci i Zlatni ljiljani Tuzle renovirali kuću saborcu Mirsadu Đuloviću

Sve radove bez naknade izveli su ratni vojni invalid Zehdin Dadanović i njegovi sinovi, a pomogle su i Đulovićeve komšije

2
378
Svojim sredstvima borci su renovirali kuću Mirsadz Đuloviću (Foto: Album)

Organizacije demobilisanih boraca, ratnih vojnih invalida i Zlatnih ljiljana Tuzle renovirali su kuću saborcu – ratnom vojnom invalidu Mirsadu Đuloviću, kojem su danas svečano uručeni ključevi u tuzlanskom naselju “Kužići”.

Organizacije demobilisanih boraca, ratnih vojnih invalida i Zlatnih ljiljana Tuzle renovirali su kuću u potpunosti iz vlastitih sredstava, koje na mjesečnom nivou dobiju kao pomoć za rad od Gradske uprave Grada Tuzle.

Sve radove bez naknade izveli su ratni vojni invalid Zehdin Dadanović i njegovi sinovi, a pomogle su i Đulovićeve komšije.

Šefica Službe za boračko-invalidsku zaštitu Admira Atić – Tupković je ovom prilikom kazala da su ove organizacije u potpunosti pokazale da sva sredstva koja Gradska uprava izdvaja za boračke organizacije nisu uzaludna i da je ovo primjer kako se može raditi u interesu boraca, saopćeno je RN Multimedia.

2 Komentari

  1. Nikako mi ovi borci, ljiljani i RVI nisu jasni. Saginju se Imamoviću i tetoše mu, a on je klasnični neborac, pobjegulja…Takav je bio i 15. maja 1992. i kad je gorila opština 2014. godine. Oba puta je pobjegao pokazujući nevjerovatan kukavičluk. I šta reći o borcima koji se saginju takvom “junaku”!?

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here