Rade Šerbedžija održao koncert u Beogradu

Koncert je održan u zelenom ambijentu Botaničke bašte “Jevremovac“ u okviru promocije albuma “Ne okreći se, sine“, kojeg je snimio u jednom danu

0
63

Planetarno poznati glumac i muzičar Rade Šerbedžija i Zapadni kolodvor bend sinoć su u Beogradu, prijestolnici Srbije održali odličan koncert, koji je privukao publiku različitih generacija, pa je tako među publikom bio i partrijarh srpski Porfirije.

Koncert je održan u zelenom ambijentu Botaničke bašte “Jevremovac“ u okviru promocije albuma “Ne okreći se, sine“, kojeg je snimio u jednom danu, javlja Anadolu Agency (AA).

On je u prostorijama izdavačke kuće Jugoton ranije izjavio da će gošće na njegovom koncertu biti majka i kćerka Nina i Katarina, muzičarke koje inače sviraju na Bajlonijevoj pijaci.

Povodom nastupa u Beogradu Šerbedžija je rekao da ga za taj grad vezuje hiljadu stvari – od same mladosti, preko KPGT-a i Ljubiše Ristića do Milene Dravić i Sonje Savić, sa kojima je radio.

Događaj je privukao publiku različitih generacija, ali i mnoštvo ljudi iz javnog života, među kojima su bili i patrijarh srpski Porfirije, roditelji Novaka Đokovića, kao i ministrica državne uprave i lokalne samouprave Srbije Marija Obradović.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here