Putuj ponovo i potpuno sigurno uz ASA Osiguranje

Za samo 2 KM po danu ASA Osiguranje nudi optimalno putno zdravstveno osiguranje koje uključuje pokriće za medicinske i bolničke tretmane...

0
131

Na putovanja i godišnji odmor idemo da bi upoznali nešto novo, otkrili nepoznato ili samo uživali u već pozantim mjestima u koje smo se zaljubili nekada ranije.

Sada kada je ljeto stiglo i kada konačno opet razmišljamo kada i gdje otputovati na godišnji odmor, ASA Osiguranje ima spreman optimalan paket putnog zdravstvenog osiguranja za sve putnike namjernike željne novih avantura ali i ponovnih susreta sa mjestima u koja se rado vraćamo.

“Za samo 2 KM po danu ASA Osiguranje nudi optimalno putno zdravstveno osiguranje koje uključuje pokriće za medicinske i bolničke tretmane, pokriće za propisane lijekove, terapije i druga medicinska sredstva, stomatološke intervencije, neophodni transport sa pratnjom do medicinskih ustanova ali i povratni transport kući odnosno repatrijaciju u zemlju polaska naših klijenta” navode iz ASA Osiguranja.

“Kao domaće društvo najbolje poznajemo potrebe naših sugrađana i naši proizvodi su skrojeni po željama naših klijenta tako da smo naše police putnog zdravstvenog osiguranja obogatili dopunskim osiguranjima koji pored osiguranja za otkaz putovanja i gubitka prtljaga, uključuju pokriće za COVID-19 i osiguranje od provale i krađe dok ste odsutni uz mogućnost ugovaranja i dodatnog pokrića u slučaju nezgode na putovanju” naglasili su u ASA Osiguranju.

Pored prodajnih mjesta na teritoriju cijele BiH, policu putnog zdravstvenog osiguranja možete zaključiti brzo i jednostavno putem linka na web stranici ASA Osiguranja. Sigurno plaćanje je omogućeno svim VISA i Mastercard karticama bilo koje banke a policu osiguranja dobijate putem e-maila. (Sponzorirani članak)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here