Proslava pet godina poslovanja Central osiguranja d.d. (Foto)

Pete obljetnice osnutka Društva Central osiguranje d.d. uprilična je u subotu, 4. rujna 04.09.2021. godine na terasi Aparthotela Vučko, Jahorina.

Proslava je održana u skladu s epidemiološkim mjerama. Stručni tim Poliklinike Eurofarm Centar je obavio testiranje na Covid-19 svih prisutnih, prije samog ulaska na proslavu.

Tom prigodom su direktor Društva i predsjednik Uprave Društva Feđa Morankić, član Uprave Društva i izvršni direktor Željko Pervan, te direktor Testing centra d.o.o. Ivan Kožul podijelili zahvalnice i prigodne nagrade istaknutim pojedincima za godine predanog rada, lojalnosti i doprinosa razvoju Društva.

Razloga za slavlje je mnogo, a za pet godina poslovanja Društvo je izborilo četvrto mjesto po visini premije neživotnih osiguranja u BiH, te se nalazi ispred društava s puno dužom tradicijom.

Zajedno sa sestrinskim Društvom Testing centrom posjeduje 40 stanica tehničkog pregleda, više od 130 poslovnica, ima više od 550 uposlenih, te porast premijskog prihoda od 10 posto u odnosu na prethodnu godinu.

Direktor Morankić je u svom obraćanju naglasio kako je uspjeh rezultat doprinosa svakog zaposlenika, ali se posebno zahvalio i osnivaču, na izgradnji uspješnog Društva prepoznatljivog imidža, s razvijenom prodajnom mrežom i izuzetnim marketingom.

Nakon održanih sportskih natjecanja, proslava je završena podjelom nagrada, medalja, pehara i vaučera za team buildinge pobjednicima u malonogometnom turniru i turniru u stolnom nogometu. (Sponzorirani članak)

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *