Privedena osoba koja je neovlašteno snimala ženu dok je vršila nuždu

Riječ je o osobi koja je snimala ženu dok je vršila nuždu na cesti kod Narodnog pozorišta, a koja je nekoliko dana nakon toga izvršila samoubistvo

banjalucka policija privela je i predala okruznom tuzilastvu osobu koje se sumnjici za neovlasteno snimanje zene koja je vrsila nuzdu a nakon nekoliko dana izvrsila samoubistvo
Banjalučka policija uhapsila je muškarca koji se sumnjiči za neovlašteno snimanje i postavljanje snimka (Foto: Ilustracija)

Banjalučka policija privela je M.M zbog sumnje da je počinio krivično djelo Neovlašteno objavljivanje i prikazivanje tuđeg spisa, portreta i snimka.

Kako je saopćeno iz PU Banja Luka, policijski službenici su nad M.M. izvršili kriminalističku obradu jučer, a nakon dokumetovanja i kompletiranja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka, protiv njega će biti podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Riječ je o osobi koja je snimala ženu dok je vršila nuždu na cesti kod Narodnog pozorišta, a koja je nekoliko dana nakon toga izvršila samoubistvo. (tl)

Podijeli

2 0 komentara

  1. Kasno je za jadnicu, kasno… Kome sad treba da se sve ponavlja cccc I vi novinari znate uprskati

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *