Prijave za izbor Mis turizma BiH za Mis turizma svijeta do kraja septembra (Foto)

Zbog velikog interesovanja, prijava djevojaka za izbor Mis turizma BiH za Mis turizma Svijeta trajaće do kraja septembra.

Iz Direkcije izbora Mis turizma BiH za Mis turizma Svijeta saopšteno je da je do sada prijavljeno više od 250 djevojaka iz svih dijelova BiH.

Organizovani su prvi kastinzi u Banjaluci i Sarajevu, a krajem mjeseca počinju i završne pripreme za centralnu manifestaciju, koja će 28. oktobra biti organizovana u banjalučkoj Sportskoj dvorani ’’Borik’’.

’’Sve teče planiranom dinamikom, počela je izrada scenografije i uvjereni smo da će Banjaluka 28. oktobra biti domaćin spektakularnog događaja’’, izjavio je Đuro Krčić, vlasnik licence i direktor Direkcije za izbor Mis turizma BiH.

Prema njegovim riječima, za sada je poznato da će  na ovoj prestižnoj manifestaciji, osim aktuelnih regionalnih muzičkih zvijezda, nastupiti i Alen Slavica, koji specijalno za ovu priliku dolazi iz Amerike.

’’Biće to spoj ljepote, glamura, starih i novih muzičkih hitova i promocije prirodnih ljepota ove zemlje’’, rekao je Krčić.

On je istakao da pobjednica putuje na svjetski izbor mis turizma koji će biti organizovan na Filipinima, lentama će se okititi  prva i druga pratilja, kao i mis šarma, mis fotogeničnosti, mis televoltinga, mis interneta, dok sve ostale učesnice očekuju vrijedne nagrade.

’’Mnoge od ovih djevojaka će dobiti priliku da ostvare svoje modne snove, da budu zaštitna lica poznatih regionalnih i svjetskih brendova’’, istakao je Krčić.

Stručni žiri će biti sastavljen od mnogobrojnih poznatih ličnosti iz svijeta mode, estrade i bizinisa, koji će zajedno donijeti odluku kojoj ljepotici će pripasti pobjednička kruna.

Djevojke iz cijele BiH mogu se prijaviti na:

Direkcija za izbor Miss turizma Bosne i Hercegovine

www.missturizmabih.com

FB: Miss turizma BiH 2023

Instagram: misturizmabih

Kontakt telefon: 065 566 608

Elektronska pošta:

prijava@missturizmabih.com

prijavazamissturizmabih@gmail.com

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *