Prevara u BiH putem Messengera

0
412

Policijskoj upravi Trebinje prijavljeno je da je više osoba dobilo poruku putem aplikacije Messenger da na određeni telefonski broj uplati prvo 30 KM dopune, a nakon toga još 20 KM dopune.

U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Prevara“.

“Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Trebinje su izvršili uviđaj saobraćajne nezgode koja se dogodila oko 16:30 sati u mjestu Aleksina međa, trgovački objekat “Best” pumpe u Trebinju”, naveli su iz ove ustanove.

Putnički automobil marke BMW, kojim je upravljala osoba inicijala M. Lj. iz Trebinja, uslijed neprilagođene brzine ostvarilo kontant s parkiranim putničkim automobilom Volkswagen, tip Golf koje je od siline udara odbacilo u unutrašnjost trgovačkog objekta. Saobraćajna nezgoda za posljedicu ima materijalnu štetu.

Policijska stanica Trebinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je osoba inicijala B. P. počinila krivično djelo „Tjelesna povreda“.

“Policijska stanica Trebinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je osoba inicijala M. T. počinila krivično djelo „Nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici“, naveli su iz PU Trebinje.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here