Hrvatski rukometaš Denis Tot preminuo je u makedonskoj bolnici

Tot je prema izjavi Ministarstva unutarnjih poslova Sjeverne Makedonije primljen u Klinički centar SIA Skopje u 4:11 u četvrtak, a bio je bez svijesti i vidljivih tragova nasilja

0
115

27-godišnji hrvatski rukometaš Denis Tot preminuo je u makedonskoj bolnici, a okolnosti njegove smrti još uvijek nisu poznate.

Denis Tot, 27-godišnji hrvatski rukometaš koji nastupa za makedonskog prvoligaša Butel, podlegao je ozljedama i preminuo je u skopskoj bolnici. Makedonski portal Rakomet24 izvijestio je kako je hrvatski rukometaš brutalno pretučen.

Navodno se sve zbilo u jednom noćnom klubu u Skoplju gdje je došlo do sukoba sa zaštitarima. Međutim, ravnateljica skopske bolnice Maja Mojsova demantirala je takve napise i izvijestila kako je Tot u bolnicu dovezen na reanimaciju, anesteziju i intenzivnu njegu u kritičnom stanju zbog srčanog zastoja.

“Rukometaš je u kritičnom stanju. Slobodno možemo reći da se borimo za njegov život. Ono što je čudno u cijeloj priči je to da na njemu nema tragova nasilja. U našu kliniku je dovezen u kritičnom stanju i srce mu nije kucalo. Radimo sve što možemo u ovom trenutku da mu spasimo život”, rekla je Mojsova za makedonski portal Fokus.

Tot je prema izjavi Ministarstva unutarnjih poslova Sjeverne Makedonije primljen u Klinički centar SIA Skopje u 4:11 u četvrtak, a bio je bez svijesti i vidljivih tragova nasilja

Oglasio se brat rukometaša

Boris Tot, brat preminulog rukometaša, napisao je na Facebooku: “Prerano si nas napustio, dragi moj počivao u miru, ništa više neće biti isto bez tebe.”

Denisova prijateljica iz srednje škole rekla je za RTL.hr: “Denis i ja smo išli zajedno u srednju školu. On je osoba koja je uvijek vedra, spremna za šalu. Baš osoba koja bi svakome prirasla srcu. Tijekom srednje škole je igrao rukomet za Đakovo, on je doslovno živio za rukomet.”
Ohrid izrazio sućut obitelji

Rukometni kllub Ohrid izrazio je sućut obitelji Tot i Butelu, klubu za kojeg je igrao rukometaš.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here