Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sletio u Sarajevo s donacijom vakcina

1
135

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sletio je na Međunarodni aerodrom u Sarajevu s donacijom od 5.000 vakcina protiv koronavirusa.

Njega su na aerodromu dočekali članovi Predsjedništva BiH, a po programu trebao bi uslijediti sastanak delegacija dvije zemlje.

Nakon sastanka planirane su izjave za medije.

Vučić za zdravstveni sistem Federacije BiH donosi vakcine kompanije AstraZeneca, a Vijeće ministara je na jutrošnjoj sjednici jednoglasno usvojilo Informaciju o Sporazumu o donaciji vakcina Covishield između Vlade Srbije i Vijeća ministara BiH. (Klix)

1 komentar

  1. Prije svega, hvala Srbiji i Aleksandru Vučiću na donaciji, a nama, ovako nesposobnim, ne ostaje ništa drugo, nego da nam lekciju drži predsjednik druge države.
    Kao drugo, mene je stid ove naše države. Volim je, ali sramota me na Nju. Sramota kao čovjeka koji se tu rodio i živi šestdeset godina. Radio i penziju zaradio. Časno se četri godine borio za nju.
    A sada, u zemlju hoću da propadnem od sramote što je vode korumpirani i nesposobni, nacionalizmom zadojeni političari. Više ili manje, političari iz reda sva tri naroda.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here