Pravda za Dženana objavila “poruku” Alise Mutap iz kobnog dana

0
160

“Poruka Alise Mutap, 08. 02. 2016. godine u 15.52 sati”, napisano je na stranici Pravda za Dženana, a postavljena je i fotografije objave za koju je napisano da je poruka Mutapove

Na Facebook stranici Pravda za Dženana objavljena je Facebook objava Alise Mutap od 8. februara 2016. godine.

Upravo tog dana je u Velikoj aleji na Ilidži, Dženan Memić, koji je šetao sa svojom djevojkom Alisom Mutap napadnut, a samo sedam dana kasnije je preminuo, 15. februara.

-Poruka Alise Mutap, 08. 02. 2016. godine u 15.52 sati, napisano je na stranici Pravda za Dženana, a postavljena je i fotografije objave za koju je napisano da je poruka Mutapove.

Riječ je zapravo o Facebook objavi ili statusu koji je objavljen javno što dokazuje i sama slika koju je “PzDŽ” objavila. Oznaka “public” (javno) jasno pokazuje da nije riječ o poruci koja je direktno upućena nekome, već je zapravo bila vidljiva svima.

-Nikada rezerva. Nikada druga. Sve ili ništa. Poštovanje ili zbogom, napisala je tog dana, nekoliko sati prije tragedije.

Od tada, pa do danas, njegov otac, prijatelji i porodica organizovali su brojne proteste, nezadovoljni rezultatima istrage policije i tužilaštva u Sarajevu.(oslobodjenje,tl)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here