Pospremite ormare: Deset stvari kojih se trebate riješiti

Deset stvari kojih se trebate riješiti i odstraniti iz ormara. Napravite mjesta za stvari koje nosite. Reklamne majice iskoristite za krpe.

Puno češće idemo u kupovinu odjeće nego što radimo čistku ormara. Tako zna doći do toga da nam ormar bude prepun odjeće, ali da nemamo baš puno izbora. Stoga je vrijeme da iz ormara izbacite ovih deset odjevnih komada kako biste napravili mjesta za one stvari koje ćete zapravo nositi, piše Zadovoljna.hr

1. Stara pidžama
Iznošenoj i staroj pidžami u ormaru nije mjesto. Stoga joj pronađite novu, udobnu i kvalitetnu zamjenu koja će vam također dugo potrajati.

2. Komadi u koje više ne stanemo
Gotovo da ne postoji ormar u kojem nema komada krive konfekcijske veličine. Zaboravite na njih i stvorite mjesta za odjeću ispravne veličine.

3. Odjevni komadi bivšeg partnera
U ovom slučaju nije riječ samo o komadima koji nepotrebno zauzimaju prostor u ormaru, već i o emocionalnoj čistki nakon koje ćete se osjećati puno bolje

Street style kombinacija
Najveća greška u odijevanju koju žene rade nakon 35. godine

.4. Iznošeni grudnjaci
Većina grudnjaka izgubi svoj prvotni oblik nakon godine dana učestalog nošenja. No, na vama je da procijenite koliko je vaš grudnjak iznošen te kada je vrijeme da ga izbacite iz svog ormara.

5. Reklamne majice
Majice s različitim logo i reklamnim natpisima koje ste dobili, ali nikad odjenuli možete učiniti korisnima tako što ćete ih pretvoriti u krpe za brisanje prašine.

6. Bijele majice koje su požutjele
Majice najvećim dijelom čine našu garderobu, a bijele majice ključni su komadi. No, ako su one požutjele i ne mogu se više izbijeliti, onda nema smisla držati ih u ormaru.

Bijele haljine vrlo su svestrane
Baš su svestrane: Tri kombinacije s bijelom haljinom za sve prigode

7. Neodgovarajući komadi
Komadi odjeće koje čuvate već godinama, a koji vam ne odgovaraju i koji su neudobni izbacite iz ormara i zamijenite ih odjećom u kojoj se osjećate dobro i koja vam odlično pristaje.

8. Odjeća iz “prošlog” života
Odjevne komade iz srednjoškolskih i fakultetskih dana sigurno niste već jako dugo nosili, ali oni se svejedno nalaze u vašem ormaru. Vrijeme je da oslobodite prostor za odjeću koji ćete zapravo nositi.

9. Nespareni komadi
Za nesparene čarape, rukavice i naušnice više nema mjesta u garderobi. To su stvari koje su vrlo lako zamjenjive stoga nema smisla držati ih u ormaru.

10. Oštećene vješalice
Potrgane i oštećene vješalice koje i nisu baš od neke koristi možete slobodno izbaciti iz ormara. Cijene vješalica znaju biti poprilično pristupačne stoga lako možete pronaći nove i bolje zamjene.

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *