Poljubac u čelo i njegovo značenje

0
742
Foto: Image by StockSnap from Pixabay

Djela govore više od riječi, a to važi i za poljubac. Kada vas neko poljubi u čelo, to ima posebno značenje, a evo i kakvo. Poljubac u čelo predstavlja mnogo intimniji i ličniji znak nego što mnogi misle. Kada vas neko poljubi u čelo, znajte da zauzimate vrlo posebno mjesto u njegovom srcu.

Poljupci u čelo su česti kod prijatelja, parova, roditelja, ali možemo sa sigurnošću tvrditi da znače puno više od bilo kakvih drugih poljubaca. Evo i zašto!

Ovakav poljubac možete da dobijete od vašeg prijatelja kada ste pod stresom, a on želi da vas utješi. Ali, ako vas ovako poljubi osoba koja vas je prije toga ljubila na neki intimniji način, to znači da vaš odnos postaje ozbiljniji.

Takođe, poljubac u čelo od strane partnera poručuje da želi da se brine o vama, da vas zaštiti. Poljupcem u čelo muškarac/žena vam poručuje da mu/joj je stalo do vas, da voli da dijeli prostor sa vama, da mu/joj mnogo značite.

Ukazuju na vrlo duboku emocionalnu povezanost, a znače i zahvalnost i poštovanje!

Poljubac u čelo je i znak obožavanja – ljubljenje nekoga u čelo je kao da kažete: “divna si” ili “obožavam te”. Poručuje da se sviđate osobi koja vas ljubi u čelo, pogotovo na javnim mjestima ako ne želi da bude preočito.

Tiho poručuje: “Volim te”

Takođe, pokazuje vam da ste u mislima osobe koja daje poljubac. To je kao da ljubi vašu dušu – naše čelo predstavlja treću čakru koja je centar za predviđanje i intuiciju.

(Novosti.rs)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here