Policija pretresa Poresku upravu RS, uhapšene tri osobe zbog primanja mita

Poreska uprava Republike Srpske u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srpske, po nalogu Tužilaštva, dostavlja potrebne podatke i informacije, a u vezi sa radom tri službenika Poreske uprave Republike Srpske, zbog osnovane sumnje da su izvršili krivična djela

Pripadnici MUP-a Republike Srpske od jutros vrše pretrese u zgradi Poreske uprave Republike Srpske.

Uhapšeni su službenici Poreske uprave RS Miloš Janjić, Uroš Zec i Dejan Lazić, stručni saradnici za prinudnu naplatu. Trojac je uhapšen zbog sumnje da su primili mito.

Poreska uprava RS saopćila je da podržava aktivnosti policije i tužilaštva na suzbijanju korupcije i kriminala, a u vezi sa današnjim hapšenjem tri službenika njihovog Područnog centra Banjaluka zbog sumnje da su počinili krivična djela.

– Poreska uprava Republike Srpske u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srpske, po nalogu Tužilaštva, dostavlja potrebne podatke i informacije, a u vezi sa radom tri službenika Poreske uprave Republike Srpske, zbog osnovane sumnje da su izvršili krivična djela – naveo je Goran Maričić, direktor Poreske uprave Republike Srpske.

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *