Policija objavila snimke nereda i tučnjave s navijačima Hajduka (Video)

Zagrebačka policija na presici je objavila kako su huligani napadali policajce i bakljama i topovskim udarima što je posebno opasno bilo jer je napad na policiju bio na odmorištu gdje je benzinska postaja

0
94

Zagrebačka policija na presici je objavila kako su huligani napadali policajce i bakljama i topovskim udarima što je posebno opasno bilo jer je napad na policiju bio na odmorištu gdje je benzinska postaja

Nakon utakmice Hajduka i Dinama u Zagrebu, na autocesti A1 između Zagreba i Karlovca nastali su veliki neredi nakon što su se navijači Torcide sukobili s policajcima. Zagrebačka policija objavila je kako je više od 1000 torcidaša namjerno stalo na autocesti i zaustavilo promet, a potom su napali policajce bocama, palicama i aparatima za gašenje požara. Policija je zapucala, dvoje navijača je propucano, izvan su životne opasnosti. Policija je nakon izvanredne presice objavila snimke nereda s autoceste.

Zagrebačka policija na presici je objavila kako su huligani napadali policajce i bakljama i topovskim udarima što je posebno opasno bilo jer je napad na policiju bio na odmorištu gdje je benzinska postaja.

Dodali su i kako su huligani bacili baklju u policijski auto i da je dobro da nisu policajce zapalili. Tri policajca su pucala, dvojica u zrak, a treći 11 puta u beton. Meci su se odbili i pogodili jednog navijača u potkoljenicu, a drugog u predjelu rebara.

Torcida je, podsjećamo, odbila ući na Maksimir na derbi Dinama i Hajduka, jer im domaćini nisu dali unijeti transparente. Potom su zatražili od policije koja ih je pratila da ih vrate u Split.

Na autocesti između Zagreba i Karlovca počeo je krš i lom. Kolona od 1600 navijača se zaustavila i počela je makljaža. Autocesta je bila zatvorena preko 10 sati.

Zagrebačka policija objavila je kako su trojica policajaca pucala, dvojica u zrak, a jedan je pucao 11 puta u betonsku podlogu. Jednog napadača metak je pogodio u potkoljenicu, a drugog u trup. U neredima je ozlijeđeno 20 policajaca.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here