Pokušaj otmice bh. reprezentativke

Nevjerovatne informacije dolaze nam iz okolice Tešnja.

Bh. reprezentativku u taekwondou Nadinu Mehmedović u nedjelju navečer pokušali su oteti u naselju Šije. Ovu informaciju je danas preko Facebooka potvrdio njen otac Elvin.

Elvin je napisao kako se Nadina uspjela izvući tako što je nokautirala jednog od otmičara.

-Želimo da obavijestimo javnost da se desila nestvarna situacija u nedelju u večernjim satima, nepoznate osobe su pokušale otmicu u Šijama Nadine Mehmedović, reprezentativke Bosne i Hercegovine u taekwondou.

Pokušali su je na silu ugurati u auto uz prijetnje i fizičku silu i nanijeli joj lakše tjelesne povrede. Uz Božiju pomoć i njenom iskustvu u borbama na takmičenjima uspjela je jednog otmičara nokautirati i pobjeći te izbjegnuti najgori scenarij.

Ovo objavljujem iz razloga da se ne bi desilo nekom ponovo, da bi se pazili nemilih događaja itd. Napomonjem da zbog istrage policije ne možemo otkriti više detalja i da je istraga u toku. Nadina je prije par dana napunila 17 godina i kao maloljetna osoba je uspjela izvući se iz najgore moguće situacije. Svi smo u šoku zbog ovog događaja, ako je neko nešto vidio ili zna svaka informacija će nam dobro doći”, napisao je Elvin preko Facebooka.

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *