Počeli radovi na sanaciji puta na Husinu i Šićki Brodu i Bukinju

Radovi na sanaciji putne infrastrukture trenutno se izvode u mjesnoj zajednici Husino, i finansirani su iz sredstava od naknade za prihode ostvarene radom termoelektrana. Više putnih pravaca na području mjesne zajednice Husino prolazi kroz proces obnove i sanacije kako bi se poboljšao kvalitet saobraćajne mreže, navodi se u informaciji službi Grada Tuzle.

U narednom periodu, planira se započeti s aktivnostima na sanaciji putne infrastrukture u mjesnim zajednicama Šićki brod i Bukinje. I ovi radovi će obuhvatiti više putnih pravaca u tim područjima i imaju za cilj poboljšanje stanja lokalnih cesta.

Dinamika radova ovisit će o vremenskim uslovima, pa se građani mole za strpljenje i razumijevanje. S obzirom na to da vremenski uslovi mogu uticati na brzinu izvođenja radova, Služba će redovno informisati građane o mogućim promjenama rasporeda.

Sanacija putne infrastrukture u mjesnim zajednicama Tuzle predstavlja značajan korak u poboljšanju kvalitete lokalnih cesta i pružanju boljih uslova za građane, kako bi se olakšalo svakodnevno kretanje i povezivanje različitih dijelova grada, saopšteno je.

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *