Pjevačica krenula na nastup u Sarajevo, pa doživjela pakao

Pjevačica Nela Bijanić doživjela je neprijatnost kada je krenula na nastup u Sarajevo, a granična policija ju je zaustavila i odvela na ispitivanje.

Ona je otkrila da je tada bila šokirana situacijom koja joj se desila.

“Došla sam na aerodrom sva skockana dama, bunda, sve pršti, šljašti i pita mene carinik gdje idem i gdje radim, ja sve odgovorim i on mi kaže da krenem sa njim u drugu prostoriju gdje su nastavili da me ispituju i da me slikaju kao u filmovima. Ja sam ih pitala da li je skrivena kamera, međutim nije bilo tako”, počela je priču pjevačica gajeći nadu da će je ubrzo pustiti.

Rekli joj da neće moći nastaviti put:

“On mi je rekao da neću moći da nastavim put, da ću da prenoćim u zatvoru na aerodormu i da će SIPA doći po mene sutra”, prisjetila se nemilog događaja.

Ujutru su došli inspektori do nje, a kada je čula njihov razgovor doživjela je šok.

“Inspektor je pitao u koji će zatvor da me stave i moj cilj svijet se srušio. Toliko sam počela da plačem, nisam bila van sebe i nisam uopšte čula da je rekao da se šali”, ispričala je Nela koja je otkrila da joj se ovo desilo zato što je postojao neki problem oko njenog bosanskog pasoša i prebivališta, ali da je na kraju sve proteklo u najboljem redu, piše Blic.

“Ja sam neko ko često pravo iz auta ide na nastup, ali tog dana me je Bog pogledao i krenula sam dan ranije u Sarajevo”, kaže ona.

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *