Pantić se zauvijek odrekao Zvezde, jer se poklonila zločincu, krvniku Bosanaca i Hrvata (Video)

Sjajni Milojko Pantić, slavni srbijanski novinar koji je od 1972. do 2012. na Radio-televiziji Srbije radio kao novinar, komentator i urednik, inače strastveni navijač Crvene zvezde, odrekao se svog kluba zato što je uručio počasni dres kluba s brojem jedan ratnom zločincu kapetanu Draganu.

Pantić je omiljen u Bosni i Hercegovini, a širom regiona je poznat kao jedan od najboljih novinara u regionu, a svoju “Sportsku galaksiju” ima i na drugim platformama.

Emisija je izuzetno gledana i na YouTube kanalu i na Facebooku, ima veliki broj pratitelja kako u Srbiji, Crnoj Gori, tako i u Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj.

Posljednju emisiju pod nazivom “Zbogom Zvezdo zauvek” objavio je u ponedjeljak i posvetio je svom klubu za koji je već sada nekada navijao te ratnom zločincu kapetanu Draganu.

“Činom uručenja dresa ratnom zločincu kapetanu Draganu, počasni predsednik kluba Dragan Džajić i direktor Zvezdan Terzić, sahranili su našu Crvenu zvezdu. Bivša gospodo Džajiću i Terziću, ovih dana ste se hvalili da vam je Bari (mislim na finale Kupa prvaka, op.a.) večna inspiracija.

No, znate li gdje je tog 29. maja 1991. godine bio taj vaš novi počasni član kluba? Pucao je u sunarodnjake vaših tadašnjih igrača, Roberta Prosinečkog i Refika Šabanadžovića. A samo par dana pre ovog vašeg sramotnog čina, taj čovek koji je vodio paravojne jedinice u ratu u Hrvatskoj te Bosni i Hercegovini, izjavio je da su ubice Zorana Đinđića srpski heroji i da će se, uđe li u parlament poslije izbora 21. juna, založiti da budu oslobođeni”, kazao je Pantić.

On je poručio čelnicima Zvezde da odnesu dresove i toj dvojici ubica.

“I nagradite Dragana Vasiljkovića tako što ćete promeniti ime stadiona. Kakav Rajko Mitić? Srpskije i patriotskije zvuči stadion kapetana Dragana! Mogli ste i dres uručiti i njegovu ratnome drugu, učitelju vašeg političkog patrona, lažnom četničkom vojvodi i lažnom Srbinu, doktoru Hulji Šešelju! Dragane Džajiću i Zvezdane Terziću, sram vas bilo. Danas se crvene obrazi pravih zvezdaša diljem planete. Ispisali ste najsramniju stranicu u istoriji slavnog kluba, ugasili ste Zvezdin sjaj i klub uveli u tamu bezumlja.

Sram vas bilo, kao i vašeg političkog patrona koji vam je to dozvolio, a možda od vas i tražio da to učinite. Za sve normalne ljude vi ste sada obični i bedni bestidnici, bez svesti i savesti. Grozim se od pomisli na vaš besraman čin. Budući da ne znate za sram, ja se sramim umesto vas. Postali ste oficiri Arkanove zločinačke paravojske. Vi ste obične krpe kojima zločinci brišu svoje kriminalne radnje, kako u Zvezdi, tako i u društvu”, kazao je Milojko Pantić.

https://www.youtube.com/watch?v=KKusUiSUdfY&feature=emb_logo

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *