Ovo je žena ubijenog Kulišića: Označena kao glavni počinilac ubistva

Okružni sud u Doboju je u međuvremenu odredio jednomjesečni pritvor Kajganić, te njenom saučesniku, ljubavniku i tinejdžeru Draženu Lazareviću
objavljene fotografije andree kajganic osumnjicene za ubistvo supruga sase kulisica u doboju prijeti joj kazna dozivotnog zatvora
Andrea Kajganić (Foto: Screenshot/Srpskainfo)

Andrea Kagjanić (33) označena je kao glavni izvršilac teškog ubistva supruga Saše Kulišića (46) U Doboju.

Osumnjičenoj prijeti kazna doživotnog zatvora, ukoliko se tokom suđenja utvrdi njena krivica, piše Srpskainfo.

Okružni sud u Doboju je u međuvremenu odredio jednomjesečni pritvor Kajganić, te njenom saučesniku, ljubavniku i tinejdžeru Draženu Lazareviću (19).

U pritvoru je zbog saučesništva i starija kćerka (14) osumnjičene i žrtve, a koja se tereti da je svome ocu sipala lijekove u limunadu kako bi ga onesposobila da pruži otpor.

– U namjeri da liše života Kulišića 29. januara u popodnevnim časovima, a nakon što je maloljetna A.K. usitnila veći broj tableta naziva “Treana” jačine 10 mg, koje je kupila sestra prvoosumnjičene V.M. na molbu osumnjičenih, iste pomiješala sa vodom, da bi u dogovoru sa osumnjičenima, u večernjim časovima otišla u porodičnu kuću svog oca gdje je uz upotrebu vode, u kojoj se nalazio izmrvljeni prah tableta, napravila limunadu koju je dala svom ocu- saopćio je ranije Okružni sud u Doboju. (tl)

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *