Otvorene prijave za 2. memorijalni turnir u futsalu “Šahbaz Softić – Šabe” u Trnovcima

U mjesnoj zajednici Trnovci, grad Gračanica, otvorene su prijave za 2. memorijalni turnir u futsalu pod nazivom “Šahbaz Softić – Šabe”, čije je održavanje planirano za 30. juni i 1. juli tekuće godine, na poligonu malih sportova u Trnovcima.

Iz Udruženja građana “Proleter” Trnovci, koji je organizator turnira, najavljuju pravi spektakl, dobru organizaciju, mnogo iznenađenja i sigurno je da ovaj turnir iz godine u godinu raste i dostiže sve veći nivo.

(Plakat turnira u Trnovcima)

Ovogodišnji nagradni fond turnira je 5.000 KM, tako da će pobjednik turnira dobiti 3.000 KM, finalista 1.000 KM, a polufinalisti će biti nagrađeni sa po 500 KM. Pored pomenutih ekipnih nagrada obezbijeđene su i nagrade za najbolje pojedince turnira, najboljeg igrača i golmana.

Pored bogatog nagradnog fonda za učesnike, organizator je obezbijedio bogate nagrade za publiku od kojih su glavne nagrade ljetovanje u Turskoj i ljetovanje u Budvi.

Sigurno je da nas u Trnovcima očekuje pravi spektakl zato pozivamo sve one koji nisu, a imaju želju da prijave svoju ekipu i uzmu učešće to mogu uraditi na brojeve telefona: 062/444-436, 062/232-985, 062/056-877, a informacije vezane za ovaj događaj možete pratiti na facebook stranici UG “Proleter” Trnovci, saopćeno je iz Udruženja.

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *