Otvorenje sezone na Panonskim jezerima u subotu

Otvaranje sezone će biti četverodnevni događaj, od 16. do 19. juna/lipnja 2022. godine, uz bogat sajamsko-zabavni program. U subotu, 18. juna

0
325

JKP Pannonica i Turistička zajednica grada Tuzle organizuju svečano otvaranje ljetne sezone 2022. na jedinstvenim slanim Panonskim jezerima u Tuzli.

Otvaranje sezone će biti četverodnevni događaj, od 16. do 19. juna/lipnja 2022. godine, uz bogat sajamsko-zabavni program. U subotu, 18.06.2022. godine na Panonskim jezerima, gdje će od 11.00 sati biti upriličena zabava za sve posjetitelje.

Na sajamskom dijelu gostima će se predstaviti 15-ak izlagača (Bingo, Andrea&Giovani, Dino kafa, Binvest, Mingos coffee, Vispak, AS Group OAZA/Swity, Menprom, Omega, Nelt, Union Foods, Violeta, Podravka, Tuzlanska pivara), kao i Turističke zajednice grada Tuzle i Tuzlanskog kantona.

Za posjetitelje će biti organiziran i zabavno-muzički program, a partner cijelog događaja je kompanija BINGO Tuzla sa svojim poslovnim partnerima koji će posjetiteljima predstaviti svoje proizvode uz slobodnu degustaciju i nagradne
igre.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here