Otac monstrum u Beogradu godinama držao osmogodišnju kćer u kadi i izgladnjivao je

Ko zna kada bi se saznalo za ovaj stravičan slučaj i bi li osmogodišnjakinja bila živa da pomajka, krvava i premlaćena, nije uspjela pobjeći i sve prijaviti policiji.

Pravi horor odvijao se iza zatvorenih vrata stana u beogradskom naselju Mirijevo gdje je Uroš P. (37) godinama zlostavljao svoju nevjenčanu suprugu I. L. (45) dok je osmogodišnju kćerku držao zatočenu i izgladnjivao je.

I sve se to ne bi znalo da nesretna I. L. nije uspjela pobjeći iz stana 19. ožujka i sva krvava i prebijena stigla do policije gdje je prijavila partnera za nasilje kao i da kćer drži zatočenu u stanu.

Osmogodišnju djevojčicu policija je pronašla u iznimno teškom stanju. Dijete je bilo dehidrirano, zapušteno i izgladnjelo.

Kada su joj liječnici dali hranu, izgledalo je kao da nije jela mjesecima. Da je ostala u tom stanu još pet dana, pitanje je bi li preživjela, rekao je izvor Blica.

Navode kako se iz stana širi nesnosan smrad, a sve je puno smeća.

Žena je pak imala slomljen nos i vidljive ozljede od premlaćivanja. Rekla je da je dijete zatočeno u stanu od rođenja, no ona mu nije majka već prijašnja partnerica Uroša P.

“Vidjela sam policiju i Hitnu pomoć. Kad su policajke iznijele dijete, vidjela sam da je djevojčica sklupčana u rukama jedne policajke i da na sebi ima ružičastu jaknu, nešto je zapomagala. Mislila sam da je beba, bila sam u šoku kad su mi rekli da ima 8 godina“, rekla je jedna stanarka zgrade za Novu.rs.

Opisala je i da su se povremeno iz stana u kojem su živjeli Uroš i njegova obitelj povremeno čuli čudni zvuci i zapomaganje.

“Čuli smo zapomaganje djeteta kroz prozor kupaonice jer ju je on nju držao zatočenu u kadi”, kažu susjedi.

U protekle tri godine su tvrde sve prijavljivali, ali policija nije dolazila. Za Urošem P. policija je raspisala tjeralicu.

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *