Otac i dvoje djece povrijeđeni u saobraćajnoj nesreći kod Bijeljine

U nezgodi su učestvovali vozila 'reno' kojim je upravljao J.S. i 'pežo' 308 kojim je upravljao N.B. a u tom vozilu su se nalazila dva djeteta", rekli su za InfoBijeljinu iz policije
Otac i dvoje djece povrijeđeni u saobraćajnoj nesreći kod Bijeljine

(Foto: InfoBijeljina)

Otac i dvoje djece povrijeđeni su večeras u direktnom sudaru kod Etno sela Stanišići, na Pavlovića putu kod Bijeljine.

Nesreća se dogodila večeras oko 19.10 sati, a učestvovala su dva putnička vozila, piće portal InfoBijeljina.

Povrijeđene osobe prevezene su u Urgentni blok bijeljinske bolnice.

Dvoje djece, koja su večeras povrijeđena u sudaru na Pavlovića putu, zadržana su u bijeljinskoj bolnici “Sveti vračevi”, a njihov otac pušten je na kućno liječenje, objavio je isti portal nešto kasnije.

Iz policije je rečeno da se u 19.10 časova na magistralnom putu Bijeljina – Pavlovića most u mjestu Popovi dogodila se ova saobraćajna nezgoda.

“U nezgodi su učestvovali vozila ‘reno’ kojim je upravljao J.S. i ‘pežo’ 308 kojim je upravljao N.B. a u tom vozilu su se nalazila dva djeteta”, rekli su za InfoBijeljinu iz policije.

Oca i dvoje djece, koji su povrijeđeni, Služba hitne medicinske pomoći odvezla je u bijeljinsku bolnicu.

“Djeca su zadržana na liječenju, majka je ostala sa njima. Kod oca su konstatovane lakše tjelesne povrede i on je otišao na kućno liječenje. Što se tiče povreda djece, ona su kompletno obrađena dijagnostički i za sada je stabilno stanje”, izjavio je dr Milan Todorović, načelnik Odjeljenja hirurgije u bijeljinskog bolnici “Sveti vračevi”, navodi InfoBijeljina.

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *