Osumnjičeni za ubistvo u Miladijama i ranije zlostavljao ljude i životinje

U tuzlanskom naselju Miladije sinoć je počinjeno ubistvo muškarca, a za to krivično djelo je osumnjičena osoba inicijala E. M.. Kako je nezvanično saznao Klix.ba, on je policijskim službenicima od ranije poznat po nasilničkom ponašanju.

osumnjiceni za ubistvo muskarca u miladijama od ranije poznat policiji po nasilniskom ponasanju i zlostavljanju ljudi i zivotinja
Policija na mjestu sinoćnjeg ubistva u Miladijama (Foto: A.K./Klix.ba)

Skupa sa još jednim muškarcem tokom 2020. godine bio je uhapšen zbog pokušaja ubistva, a svoje nerijetke izljeve bijesa je objavljivao putem društvenih mreža.

U slučaju u kojem je bio uhapšen, E. M. je sa muškarcem inicijala A. M. u stanu u Tuzli pretukao i zlostavljao muškarca, a sve su snimali mobilnim telefonom.

Dok je policija rasvjetljavala ovaj događaj, E. M. je počinio još jedan i on se odnosi na krađu te zlostavljanje kućnog ljubimca, odnosno psa, što je također snimao i postavljao na društvene mreže. Ukradene stvari policija je pronašla, a pas je vraćen vlasniku.

U kakvom je odnosu E. M. bio sa muškarcem za čije je ubistvo osumnjičen, još uvijek nije zvanično potvrđeno, kao ni motiv napada. (tl)

Podijeli

One comment

  1. Ne vidim onog Ferida da se javi. Na žalost, bio sam u pravu oko OŠ Miladije i opet sam u pravu. Na 200m od PS Zapad okrutno ubistvo. Naravno, i ovaj poznat policiji. Od tolikih poznanstava policije s krimosima u TZ nama iz TZ dođe muka. Ne cenzurišite istinu.

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *