Osumnjičeni graditelj urušene višespratnice u Hatayu uhapšen pri pokušaju bjekstva u Crnu Goru

Tužilaštvo u Gaziosmanpasi naredilo je policijsku akciju u okviru pokrenutih istraga, nakon saznanja da je Mehmet Yasar Coskun došao na aerodrom u Istanbulu s određenom količinom novca kako bi otputovao u inostranstvo

Mehmet Yasar Coskun, odgovorna osoba kompanije izvođača radova na izgradnji “Rezidencije Renesans”, koja je uništena u zemljotresu u Hatayu, priveden je na aerodromu u Istanbulu, odakle je pokušao pobjeći u Crnu Goru, javlja Anadolija.

Tužilaštvo u Gaziosmanpasi naredilo je policijsku akciju u okviru pokrenutih istraga, nakon saznanja da je Mehmet Yasar Coskun došao na aerodrom u Istanbulu s određenom količinom novca kako bi otputovao u inostranstvo.

Osumnjičeni Coskun je zadržan na aerodromu u Istanbulu, a kako je utvrđeno, pokušao je otputovati u Podgoricu, glavni grad Crne Gore.

Zgrada od 13 spratova, “Rezidencije Renesans” u Hatayu, potpuno je srušena u zemljotresima koji su pogodili Turkiye, a nadležna tužilaštva pokrenula su opsežne istrage u vezi s katastrofom koja je pogodila regiju.

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *