Osigurajte mobitel, tablet ili laptop i budite bez brige u novoj školskoj godini

ASA Osiguranje nudi jedinstvenu ponudu osiguranja mobitela, tableta, laptopa i drugih elektronskih uređaja za početak nove školske i akademske godine

0
620

Pored brzine u isplati šteta ASA Osiguranje je u široj javnosti poznato po inovativnim proizvodima kreiranim prema potrebama svojih klijenata. Tako je najbrže rastući bosanskohercegovački osiguravatelj za nastupajuću školsku i akademsku godinu ponudio jedinstvene police osiguranja za mobitele, tablete, laptope i druge elektronske uređaje koji su postali neizostavni dio svakodnevnice bez kojih bi nastavni proces bio nemoguć.

(Foto: Marketing ASA Osiguranja)

“U prethodnoj školskoj godini smo svjedočili da se veliki dio obrazovnog procesa prenio na digitalne platforme. Nova realnost i digitalizacija nije zaobišla škole i fakultete, a elektronski uređaji poput laptopa, tableta i mobitela su dobili na važnosti te postali osnovno sredstvo za komunikaciju, razmjenu informacija i sticanje znanja. U ASA Osiguranju duboko vjerujemo da kao domaće osiguravajuće društvo najbolje poznajemo potrebe naših klijenata, zato sa velikim zadovoljstvom možemo ponuditi jedinstvene i optimalne police kasko osiguranja za mobitele, tablete i laptope za bezbrižno školovanje i studiranje“, istakao je predsjednik Uprave i direktor ASA Osiguranja Adnan Hodžić.

Ugovaranjem ASA police kasko osiguranja mobitela, tableta, laptopa i drugih elektronskih uređaja pokriveni su sljedeći rizici:

  • fizičko oštećenje odnosno uništenje uređaja,
  • nadoknada štete u slučaju krađe uređaja,
  • nadoknada štete nastale uslijed djelovanja vode ili vatre,
  • pokriće troškova neovlaštenog korištenja uređaja.

„Osigurajte mobitel, tablet ili laptop i budite bez brige ukoliko se nešto desi! Bilo da se nastava održava online ili u školskim učionicama i studentskim amfiteatrima, u slučaju nezgode naša je obaveza da Vama kao vlasniku nadoknadimo sve finansijske gubitke“, dodao je Hodžić.

Ugovorite kasko osiguranje elektronskih uređaja putem linka www.asa-osiguranje.ba ili posjetite najbliže prodajno mjesto ASA Osiguranja. (Sponzorirani članak)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here