Novorođenče iz Tuzle helikopterom prevezeno u Beograd na liječenje

Pripadnici Helikopterskog servisa Republike Srpske i ljekari i tehničari Univerzitetskog kliničkog centra u Banjaluci izvršili su danas hitan vazdušni medicinski transport neonatalnog pacijenta iz Kliničkog centra Tuzla za Beograd.

“Riječ je o novorođenčetu muškog pola čiji su inicijali A.C, rođenom 19. juna. Novorođenče sa dijagnozom kompleksna srčana mana, upućeno je u Institut za majku i dete u Beogradu na dalje liječenje”, rekao je Srni direktor Helikopterskog servisa Republike Srpske Boban Kusturić.

Zahvaljujući odličnoj koordinaciji i brzoj reakciji tima za vazdušni medicinski transport uspješno je izvršen i današnji vazdušni medicinski transport, 33. u ovoj godini. (tl)

Podijeli

2 0 komentara

  1. A ovi SDA bilmezi kupuju oklopne transportere da štite tajkunsku mafiju od sopstvenog naroda. Đi vam je helikopter da spašava bolesne, gasi požare, poplavljene. Ono bi opet ratovalo, samo ne znam sa čijom djecom.

  2. @jakotuzlak

    očito si prespavao današnje fotke sa voznim parkom trojkaša, snsd i hdz u Konjicu,,, a što se sdooo tiče, sve potpisujem

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *