Novi spot: Elma Burnić i Admir Ćulumarević donose mega hit “Ne klepeći nanulama” (Video)

Elma Burnić i Admir Ćulumarević - Ćuli donose je u jednom posebnom, minimalističkom aranžmanu koji naprosto tjera suzu na oko

0
374
Elma Burnić i Admir Ćulumarević: "Ne klepeći nanulama" (Foto: Screenshot)

U sklopu svog projekta „Sevdah na filmu i okolo njega“ Elma Burnić i Admir Ćulumarević iz zagrebačkog Filmmusicorkestra donose i veliki, megapopularni hit „Ne klepeći nanulama“, Princa bosanske sevdalinke Nedžada Salkovića, a u izdanju Croatia Recordsa.

Dugo se vjerovalo da je ovo tradicionalna pjesma, no malo je poznato da ju je prvi izveo sam autor pjesme Husein Kurtagić uz Ibrahima Dedića.

O njezinoj popularnosti svjedoči i činjenica da ju je Princ objavio na dva svoja albuma prodana u više stotina tisuća primjeraka, ali i činjenica da ju je obradilo tridesetak vrhunskih izvođača od Toše Proeskog preko Ibrice Jusića do splitskog TBF-a.

Elma i Admir donose je u jednom posebnom, minimalističkom aranžmanu koji naprosto tjera suzu na oko, a na svojim koncertima je najavljuju kao tuzlansku himnu upravo u čast Nedžada Salkovića.

„Uvijek, ali baš uvijek u Tuzlu dolazim s osmijehom na licu veseleći se i koncertima, ali još više susretu s dragim prijateljima koji zrače jednom posebnom, neobjašnjivom toplinom kakva se rijetko susreće”, govori Elma Burnić.

Tuzla je moj grad, tu sam živio pola svog života, tu se uvijek rado vraćam. Ova naša verzija je posveta tom divnom gradu i samom Nedžadu Salkoviću“, dodaje Admir Ćulumarević.

Spot je premijerno prikazan na CMC Tv, a sniman je u Lukavcu pokraj Tuzle pod dirigentskom palicom Davorina Đuranovića dok tonsku snimku potpisuje Fikret Osmanović. (mp – Foto: Screenshot)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here