Novakov brat potvrdio: Hoće ponovo da ga zarobe, policija okružila hotel!

Brat slavnog tenisera Novaka Đokovića, Đorđe Đoković, je na Prva TV potvrdio da žele da uhapse Novaka ponovo.

“Besana noć za čitavu familiju, teški momenti za nas. Novak je pokazao da je istrajan i veruje u sebe i svoja viđanja i ideale. Izborio se za ceo svet, sa druge strane imamo australijski sistem, sudija je doneo pravu odluku na osnovu činjenica i nije postojao razlog za drugom sudskom odlukom, ali dobijamo informacije da je ministar unutrašnjih poslova iznad suda. Novak je upao u ozbiljan politički vrtlog, narod Australije je nesrećan, zaključani su od početka pandemije i definitivno je politika, sve vreme je to. Ono što mi možemo jeste da se svi angažujemo i po društvenim mrežama pustimo ovu vest – Novaka opet hoće da zarobe i zatvore. To je poslednja informacija, trenutno se konsultujemo sa PR službama o sledećim koracima. On je sada sa advokatima u prostorijama gde su bili tokom suđenja i trenutno gleda i razmišlja o opcijama”, rekao je Đorđe.

Potvrđeno je i veliko prisustvo policije, značajn broj bijelih kombija je došlo po Novaka. Ministar za imigracije ima četiri sata da donese odluku o deportaciji, piše N1 BiH

Imigracioni policajci ga ponovo hapse

Prema nezvaničnim informacijama iz Australije, imigraciona policija je ponovo uhapsila Đokovića na osnovu diskrecionog prava ministra za imigracije da ga deportuje.

Još se čekaju zvanične potvrde.

Podijeli

One comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *