Njegoš Tomić: Opsovao majku Dodiku i Lukaču, ekspresno uhapšen (Video)

0
385

Oglasio se Negoš Tomić nakon hapšenja u mjestu Štavanj u opštini Rogatica, a po potrazi koju je raspisala Policijska uprava Banjaluka.

Tomić je uhapšen zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske.

Sada je Tomić objasnio zašto je uhapšen i po kakvom postupku mu je suđeno.

– Opsovao sam majku Miloradu Dodiku i Draganu Lukaču, zbog toga sam ekspresno uhapšen po njihovom ličnom nalogu. Suđeno mi je po hitnoj proceduri i osuđen sam uslovno, poručio je Tomić.

Naveo je također da video nije mogao ranije pustiti iz tehničkih razloga, jer mu se kako kaže potkrala rečenica “robije”.

– Činjenica da me pokušavaju zaplašiti, ućutkati, satanizovati na razne načine i oduzeti pravo na slobodu govora i misli je ravno još neviđenom fašizmu i jednako je robiji.

Kaže da nikada nije čuo da se neko hitno hapsi zbog prekršaja i da mu se hitno sudi.

– Po hitnom postupku su me uhapsili i osudili, što nema ni u Sjevernoj Koreji, za prekšajno djelo vrijeđanja, rekao je Tomić.

Tomić je naveo ako Dodik i Lukač ne smiju protiv njega lično da pokrenu prekršajni postupak za vrijeđanje, onda će on protiv njih.

Istakao je da ima informacije od izvora kojeg neće otkrivati da Dodik i Lukač neće odustati dok ga kako kaže “ne strpaju u bajbokanu”.

Opsovao sam majku Miloradu Dodiku i Draganu Lukaču, zbog toga sam ekspresno uhapšen po njihovom ličnom nalogu. SUĐENO MI…

Julkaissut Njegoš Tomić Maanantaina 27. heinäkuuta 2020

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here