Nestao pripadnik OS BiH, potraga u toku

Na sebi je imalo tamnoplavu jaknu sa kapuljačom, pantalone od teksasa, patike

Nestali pripadnik OS BiH

Pripadnici Policijske uprave Foča intenzivno tragaju za tridesetogodišnjim Dragom Tanasković iz Čajniča čiji je nestanak prijavljen Policijskoj stanici Čajniče.

Nestalo lice poslednji put je viđeno 26. marta oko 21.10 časova, uvidom u sistem video nadzora javnih površina opštine Foča, na lokaciji “Južni most slobode” na putnom pravcu Foča-Ustikolina.

Lice je srednje razvijenosti, visine oko 175 centimetara, smeđe kratke kose, smeđih očiju, srcolik oblik lica. Njegov nestanak je prijavljen juče u 8.00 časova.

Na sebi je imalo tamnoplavu jaknu sa kapuljačom, pantalone od teksasa djelimično poderane na lijevoj nogavici iznad koljena i patike, navodi se u saopštenju policije.

Policijska uprava Foča apeluje da građani, ukoliko vide nestalo lice ili dođu do bilo kakvih saznanja o njemu, to prijave najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatani broj telefona 122. 

Nestali Drago Tanasković, inače je pripadnik Oružanih snaga BIH, a mediji prenose da njegova porodica nema nikakvih informacija o tome gdje bi se mogao nalaziti.

Tanasković je, kako je navela porodica, priveden zbog sumnje da je počinio krivično djelo iznuda u pokušaju. Prema njihovim tvrdnjama, on je nakon zadržavanja pušten u utorak oko 21 sat, nakon čega mu se gubi svaki trag.

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *