Nenad Periš se zahvalio svima pa poručio: ‘Došlo je do kraja, odlazim sa sinom kući’

"Zahvaljujem se Beogradu na velikom srcu koje mi je dao, bez obzira što je moj sin tu završio život. Srce koje su mi dali Beograđani u ovih 139 dana pomogli su mi da osjetim ljudsku brigu koja mi je bila potrebna u ovim trenucima", kazao je Matejev otac

0
74

‘Hvala svakom čovjeku u Beogradu bez obzira je li vjernik ili ne’, kazao je Periš

Tijelo Mateja Periša dopremljeno je u petak oko 14 sati u crkvu Svetog Ante u Beogradu, gdje se održala misa, a nakon toga ispraćaj za Split gdje će biti sahranjen.

Velik broj Beograđana došlo je ispred crkve odati počast Mateju koji se prema preliminarnim rezultatima obdukcije utopio u rijeci. Njegovo tijelo pronađeno je prekjučer, gotovo pet mjeseci kasnije nakon nestanka, u Dunavu kod Ade Huje.

U obraćanju novinarima Nenad Periš je mnogima uputio riječi zahvale zbog pomoći koja mu je ukazana tijekom petomjesečne potrage za sinom, prenosi Blic.

“Zahvaljujem se Beogradu na velikom srcu koje mi je dao, bez obzira što je moj sin tu završio život. Srce koje su mi dali Beograđani u ovih 139 dana pomogli su mi da osjetim ljudsku brigu koja mi je bila potrebna u ovim trenucima”, kazao je Matejev otac, piše RTL.hr

Periš kroz suze: ‘Srušio mi se svijet. Od Mateja se želimo oprostiti u krugu obitelji, u miru’

Periš se zahvalio i MUP-u Srbije istaknuvši da je s policajcima imao i “ljudski i profesionalan kontakt”.

“Hvala svakom policajcu. Zahvalio bih se i MUP-u Hrvatske koji je također odradio nevjerojatan posao. Hvala i MUP-u BiH. Hvala svim novinarima, snimateljima. Mislim da ste pokazali da ste ljudi i da u ovakvim teškim situacijama znate razliku između vijesti i boli”, kazao je.

Nenad Periš se zahvalio svima pa poručio: ‘Došlo je do kraja, odlazim sa sinom kući’

“Hvala svakom čovjeku u Beogradu bez obzira je li vjernik ili nije. Došlo je do kraja, odlazim sa svojim sinom kući, okrećem novu stranicu koja će biti ispisana Beogradu. Poslije ovoga mislim da ću biti puno bolji čovjek. Mislim da Božji poziv ima dublje značenje”, kazao je Periš.

Istaknuo je da u Splitu neće biti organiziran oproštaj od Mateja, a da će se pogreb održati u krugu obitelji i prijatelja.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here