Nedžad Kahrimanović: Ćustendil je u moju sestru ispalio 17 metaka, to je klasična likvidacija!

Po njegovim saznanjima policajac je bio u vidno alkoholisanom stanju, a i ranije je pravio probleme u ovom, ali i drugim lokalima u Tuzli, kaže Kahrimanović
(Nedžad Kahrimanović, brat ubijene Amre: Moja sestra je hladnokrvno likvidirana – Screenshot RTV7)

Ubistvo u Tuzli vlasnice kafića Sydney, Amre Kahrimanović, uzdrmalo je bh. javnost. Pripadnik policije MUP-a TK Elvis Ćustendil, koji nije u tom trenutku bio na službi, u spomenutom kafiću hicima iz službenog pištolja “glock” sinoć oko 21 sati u Tržnom centru Sjenjak ubio je nedužnu ženu, po svemu sudeći, zato što se u “krivom trenutku našla na krivom mjestu”.

Povezano
https://tuzlalive.ba/korman-custendil-pucao-iz-sluzbenog-pistolja-ubijena-a-k-bila-jedina-meta/

Zbog bojnih špekulacija u javnosti, o odnosu njegove sestre i policijskog službenika koji ju je usmrtio, Nedžad Kahrimanović, brat ubijene, pojasnio je u izjavi za više medija da njih dvoje nisu imali ni poslovni, ni partnerski odnos, te da je njegova sestra bez povoda hladnokrvno ubijena od strane Ćustendila.

Po njegovim saznanjima policajac je bio u vidno alkoholisanom stanju, a i ranije je pravio probleme u ovom, ali i drugim lokalima u Tuzli, kaže Kahrimanović.

Moja sestra nije bila ni u kakvom privatnom, poslovnom, ljubavnom odnosu sa ubicom, nego je on klasični ubica i likvidator. On je moju sestru likvidirao, ne ubio. On je tu bio gost i inače u tržnom centru, u različitim kafićima je po mojim saznanjima ponekad pravio incidente. Sinoć je napravio incident sa nekim čovjekom koji je sjedio s njim. Zaposlenica je pozvala policiju i moju sestru. Policija je došla i odvela tog čovjeka koji je sjedio s njim i nešto razbio, a on je ostao da pije. Moja sestra je stigla kao vlasnica kafea i zamolila radnicu da naplati sve i zatvori radnju. Nijedan razlog nije bio da se učini ovakvo djelo. Policajac je, po mojim saznanjima, ispalio je u moju sestru 17 metaka, od toga ju je pogodilo osam”, zaključio je Kahrimanović.

Podsjećamo, na danas održanoj press konferenciji direktor Uprave policije MUP-a TK Dževad Korman potvrdio je da je Ćustendil ubistvo počinio službenim pištoljem “glock” koji je tokom odmora bio u obavezi da preda nadležnima ali nije, čime je prekršio pravilo. (tl, tz)

Podijeli

2 0 komentara

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *